vineri, 30 martie 2012

Legea Cojocaru la Zeus TV - 29.03.2012

4 comentarii:

  1. Cata vrajala la astia 2 :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea ca acest "Partid al Poporului" sustinut tot de actuala putere are ca scop prabusirea PPDD oameni buni nu mai suntem prosti sa credem in voi , ati pus sondajul inn dreapta dar culmea PPDD nu se afla intre partide. Sa va spun de ce? Ar fi luat cea mai mare nota. Sunte-ti niste mincinosi . SA VA FIE RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  3. Gresiti, cand afirmati aceste lucruri.
    Totul a plecat de la Legea Cojocaru, pentru care s-au strans un milion de semnaturi. Deoarece basescu nu a facut referendum, am hotarat sa infiintam Partidul Poporului, in data de 25 martie 2010. La 3 luni dupa, DD anunta si el acelasi lucru. Nu credeti ca DD a fost infiltrat de catre basescu, sa ne strice planurile ? Pe 5 iulie 2010 a fost prezentat, de catre Tudor Barbu, actul Constitutiv al Partidului Poporului, prin care dr. Cojocaru Constantin a fost desemnat sa inscrie Partidul Poporului la Tribunalul Bucuresti. Semnaturile pentru infiintarea partidului, au fost adunate la OTV. DD in lacomia sa, a furat semnaturile si l-a pus presedinte pe fratele sau, Mario Diaconescu, care nu are nici o legatura cu Legea Cojocaru. PP a fost interzis. PP-DD este o copie, a Partidului Poporului (PP-LC). DD s-a dezis de Legea Cojocaru, numind-o Legea celor 20 000 euro. Acest lucru se numeste plagiat. Noi credem ca DD este sustinut de basescu. Veti vedea ca dupa alegeri, PP-DD se va alia cu PDL.
    Referitor la sondaj, nici PP-DD nu ne-a trecut in sondajele lor. De ce sa-i trecem noi ? Noi suntem Partidul Poporului. PP-DD este o copie. Puteti vota la alte partide, unde este inclus si PP-DD.
    Sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cate am vazut sunt doar comunisti si pensionari in acest partid care copiaza PP DD

    RăspundețiȘtergere