Contact

 Partidul Poporului, PP-LC, Organizatia Bacău
partidulpoporuluibacau@gmail.com
telefon : 0751 124 484
                           0730 612 948
Vizualizaţi PP-LC Bacău pe o hartă mai mare (click aici)

-------------------------------------------------------------

               Pentru completare adeziune, click aici

-------------------------------------------------------------

4 comentarii:

 1. Domnule Constantin Cojocaru,
  La fel ca si altii….. de pe site oficial nu am mai postat niciun comentariu de la alegerile locale, cand mi-ati raspuns ca veti castiga cu peste 50 % . Nu am decat o singura intrebare pentru dumneavoastra :
  Ce veti face ,cum v-ati gandit, ca cel putin la alegerile parlamentare din decembrie sa puteti sa obtineti un loc de deputat sau senator , pentru ca numai astfel veti putea fi auzit de ceilalti parlamentari si tara intrega in legatura cu Legea pe care o sustineti ?
  Asa sa va ajute Dumnezeu !

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule Cojocaru,
  Observ cu destula mahnire ca majoritatea Comentariilor mele nu le postati pe site oficial, intrucat nu puteti raspunde intrebarilor puse . Azi nu am decat intrebarea urmatoare :
  In ce Colegiu va veti depune candidatura de Deputat sau Senator ? Poate la Targul Jiu impreuna cu cea a actualului Prim-Ministru Victor Ponta ? Asa ar fi corect !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule Cojocaru
  Acum doua veri va intrebam unde sunt cei apropiati dumneavoastra,cei pe care va puteati baza si mi-ati raspuns ca pe toti de la orice nivel. Atunci pe cine invitati acum sa vi se alature ? Nu din randurile membrilor PPLC doriti sa fie cei 454 de parlamentari ? Nu vi se pare ciudat ca acum doriti sa fiti inconjurati de ROMANI, cand dumneavoastra i-ati indepartat….
  Tarziu. Nu mai exista nicio sansa, nici chiar pentru dumneavoastra de a intra in Parlament si de a face cunoscuta legea Cojocaru.
  Poate peste 4 ani, dupa ce va veti inconjura de …Prieteni.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu face-ti bine domnule Cojocaru,ca pp-lc nu mai paricipa la legislativele din 9 dec.2012 din dispozitia dvs.Ce urmariti?

  RăspundețiȘtergere