X

 • Sediul Partidului Poporului - BucureştiVizualizaţi PP-LC Bucureşti pe o hartă mai mare (click aici)


3 comentarii:

 1. De aici trebuia sa se trimita comentarii cu ,privire la evenimentele principale.Numai asa partidul se facea cunoscut.Dar sefii pp-lc probabil ca dorm,si asta a fost motivul renuntarii la parlament ptr.ca aici e liniste si se poate dormi mai departe.Somn usor pp-lc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La mulţi ani !
   După cum vedeţi, suntem foarte activi. Am participat la Alegerile Locale, dar am obţinut doar 0,6 % pe ţară. La Alegerile Parlamentare era nevoie de o garanţie de 3 500 lei, pentru fiecare candidat. De unde să luăm banii ? Dacă i-am fi împrumutat, i-am fi pierdut. Am protestat împotriva alegerilor, deoarece am fost discriminaţi. Spre deosebire de noi, PARTIDELE PARLAMENTARE SUNT SUBVENŢIONATE DE CĂTRE STAT. Cu ce să realizăm marea schimbare ?

   Ștergere
  2. Oameni cu bani sunt si in pp-lc si nu putini.Sunt candidati cu pensie si salarii mai mare de 3500 lei (ofiteri,profesori care fac meditatie,medici etc.) care au pierdut increderea in partid.Motivele afisate sunt aproape copilaresti.PP-LC este singurul partid a carui lider a inpus ca nimeni sa nu participe la legislative.Scopul principal a fost spulberat de o hotarare nechibzuita.Cinste liderului sau care a mai ingropat un partid in 1992 tot din cauza delasarii.Se intoarce Maresalul in mormant de atitudinea acestui lider.Cititi primul comentariu in care spun cum se putea face partidul cunoscut.Dar acum este pre tarziu si probabil ca in acest sediu se poate dormi mai bine ca-n parlament.

   Ștergere