miercuri, 23 noiembrie 2011

Partidul Poporului este inscris in Registrul Partidelor Politice

In data de 22.11.2011, Partidul Poporului a fost înscris în Registrul Partidelor Politice al Tribunalului Bucureşti, la poziţia 50 (click aici).
Partidul Poporului este continuatorul Partidului Poporului înfinţat în anul 1920 de mareşalul Alexandru Averescu, al tuturor partidelor româneşti de orientare populară, democratică, patriotică, naţionalistă.
Partidul Poporului a fost reînfinţat, în baza Legii 14/2003, prin adoptarea Actului Constitutiv, pe data de 3.07.2010, de către reprezentanţii celor un milion de susţinători ai Proiectului pentru România, cunoscut sub denumirea prescurtată de Legea Cojocaru.
Legea Cojocaru prevede împroprietăriea tuturor cetăţenilor majori ai României cu un capital de 20.000 de euro, prin redistribuirea a 20% din PIB. În primii 10 ani de aplicare a acestui proiect, în România, va fi realizat un program de investiţii de peste 600 miliarde de euro, prin care vor fi create 6 milioane de locuri de muncă. Întregul capital rezultat din aceste investiţii va intra şi va rămâne în proprietatea privată a majorităţii cetăţenilor României, viitoarea clasă mijlocie românească.La data de 21.08.2010, a avut loc primul Congres al Partidului Poporului, care a ales preşedintele partidului şi Comitetul Executiv Central.
În ultimul an, au avut loc mai multe procese în istanţele judecătoreşti, ca urmare a faptului că Dan Diaconescu a încercat să fure denumirea de Partidul Poporului şi capitalul politic generat de Legea Cojocaru.
Partidul Poporului nu are nici o legătură cu “partidul” şi “poporul” lui Dan Diaconescu.
Dr. Constantin Cojocaru
Preşedinte
Partidul Poporului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu