duminică, 4 martie 2012

Comunicat de presa - 4.03.2012

In data de 04.03.2012, ora 11, la Scoala Generala Ion Creanga Bacau, a avut loc, in prezenta a 47 delegati de la Birourile de baza ale Organizatiilor de Baza, ale Partidului Poporului (PP-LC) din Judetul Bacau, Adunarea Generala pentru constituirea Organizatiei Judetene a Partidului Poporului (PP-LC) Bacau. S-a ales Biroul Permanent al Comitetului Executiv al Organizatiei Judetene Bacau : presedinte, vicepresedinte, secretar, trezorier si 3 membri.
Conform statutului, s-a validat Comisia de Arbitraj (5 membri) si Comisia de Control Financiar (3 membri). Deasemeni, s-a validat si lista delegatilor pentru Conferinta Extraordinara a Partidului Poporului (PP-LC), care va avea loc la Bucuresti, in data de 11 martie, ora 11, la Palatul Parlamentului (25 persoane).

2 comentarii:

  1. ADEVARATUL PARTID AL POPURULUI...

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnii mei, parcă am fi pe timpul inchiziției! Dacă tot aveți un site(acesta), de ce nu îl folosiți?! Dați-ne și nouă, electoratului, câteva nume(persoane din Org. Județeană PP-LC Bacău), câteva CV-uri ale acestora...pur și simplu cum să vă votăm în neștiință de cauză? Aici nu e spațiu plătit în pagina unui ziar, nu e spot publicitar televizat pe mii de €, deci aveți loc să vă desfășurați...nu înțeleg ce atâta misticism și secretomanie asupra unor aspecte importante pentru votanți. Așteptăm remedierea acestor incongruențe.

    RăspundețiȘtergere