vineri, 27 iulie 2012

Comunicat - 27 iulie 2012

“COMUNICAT
Duminică, 29.07.2012, are loc referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de Preşedinte al României.
Traian Băsescu a făcut parte din nomenclatura PCR, din nomenclatura FSN, a fost preşedinte al PD si al PDL, a fost ministru în mai multe guverne postdecembriste, este Preşedintele României din anul 2004.
Traian Băsecsu a ocupat funcţii importante în conducerea statului român, inclusiv funcţia de preşedinte al ţării.
Traian Băsescu şi partidele politice din care a făcut parte şi pe care le-a condus au folosit funcţiile ocupate în conducerea statului român pentru a se îmbogăţi ei, prin deposedarea cetăţenilor ţării..
Statul român postdecembrist, din conducerea căruia a făct parte şi Traian Băsescu, a deposedat cetăţenii României de capitalul productiv acumulat în timpul regimului comunist, în valoare de peste 300 miliarde de euro, actuali, ca şi de profiturile create de acest capital în ultimii 23 de ani, în valoare de peste 1500 miliarde de euro. Acest stat a distrus 4 milioane de locuri de muncă, a obligat peste 3 milioane de români să-şi părăsească ţara, în căutarea unui loc de muncă, a făcut, astfel, ca 5 milioane de copii români să trăiască fără mamă, sau fără tată, sau fără ambii părinţi, să devină pradă uşoară pentru traficanţii de carne vie, de droguri, să îngroaşe rândurile infractorilor şi criminalilor.
Statul român postdecembrist, din conducerea căruia a făcut parte şi Traian Băsescu, a „privatizat”, adică a vândut, pe nimic, cea mai mare parte a capitalului pe care l-a furat de la cetăţeni, care a ajuns, astfel, în proprietatea privată a guvernanţilor şi străinilor. Aşa se face că, în fiecare an, mai mult de o treime din PIB-ul creat în România pleacă în afara ţării, ca profituri încasate de străinii care au devenit proprietari ai capitalului românesc, prin aşa-zisa privatizare. Aceasta, în timp ce mai puţin de o treime din PIB ajunge la cei 4 milioane de salariaţi şi la cei 5 milioane de pensionari, sub formă de salarii şi pensii de mizerie.
Statul român postdecembrist, din conducerea căruia a făcut parte şi Traian Băsescu, a pus pe butuci toate serviciile publice ale ţării. A distrus învăţământul, a distrus spitalele, a distrus cultura, a distrus armata, tot.
În iunie 2010, Traian Băsescu a folosit autoritatea funcţiei de Preşedinte al României pentru a-i înşela pe români şi a-i deposeda de o parte importanta a veniturilor acestora, care au fost sifonate către conturile camarilei politice. Traian Băsescu a minţit spunând poporului că ţara trebuie să se împrumute deoarece nu sunt bani pentru plata salariilor şi pensiilor. În fiecare din ultimii 4 ani veniturile bugetului au crescut, de la un an la altul, au fost mult mai mari decât salariile, pensiile şi ajutoarelor sociale plătite de la buget. Guvernul şi BNR, sub acoperirea lui Traian Băsescu, au împrumutat cele 20 miliarde de la FMI, şi încă alte 20 de miliarde de euro, au crescut TVA-ul, au redus salariile şi pensiile, pentru a acoperi gaura făcută în visteria ţării de BNR, pe de o parte, şi pentru a umfla puşculiţa cu bani destinaţi achiziţiilor de bunuri şi servicii, adică profituri uriaşe pentru firmele căpuşe ale guvernanţilor, pentru “regii” bordurilor, asfalturilor, telegondolelor etc, pe de altă parte (pentru jefuirea cetăţenilor).
Traian Băsescu şi PDL au condus statul român în uiltimii 8 ani, pe care l-au folosit pentru a-i jefui pe cetăţeni, prin fraudă, prin formarea de majorităţi parlamentare cu traseişti, cu trădători. Tot cu ajutorul trădătorilor, al traseiştilor politici, a făcut şi USL majoritatea parlamentară care l-a suspendat pe Traian Băsescu din funcţia de Preşedinte al României şi l-a adus în faţa referendumului din 29 iulie 2012.
Traian Băsescu şi tabăra PDL-istă a FSN nu au condus singuri statul român postdecembrist. Ei s-au „rotit” la conducerea statului cu cealaltă tabără a FSN-ului, PSD cu diverşii aliaţi de conjunctură. Ambele tabere sunt responsabile, în egală măsură, de dezastrul economic, social şi moral în care au adus România şi poporului român. Membrii ambelor tabere trebuie înlăturaţi de la conducerea statului român şi deferiţi justiţiei, pentru a da socoteală de răul făcut.
În 2010, ambele tabere politice provenite din FSN, din PCR, PDL la putere, USL în opoziţie, au respis Legea Cojocaru, au respins dreptul cetăţenilor României de a fi despăgubiţi pentru capitalurile şi profiturile de care au fost deposedaţi de cele două tabere, au respins dreptul cetăţenilor României de a fi împroprietăriţi cu capital productiv, care să-i scoată din sărăcie şi umilinţă.
Ca si cu alte ocazii, cele doua tabere ale mafiei politice se ceartă, se păruiesc în faţa opiniei publice, de data asta pentru scaunul de la Cotroceni, motivul real al spectacolului constând în deturnarea atenţiei electoratului de la înrăutăţirea condiţiilor de de viaţă ale majorităţii cetăţenilor, condiţii care pot deveni dramatice prin prelungirea secetei, care poate duce direct la foamete.
Spectacolul referendumului din 29 iulie priveşte, exclusiv, actuala clasă plitică din România, nu şi poporul român. Pentru poporul român nu are nici o importanţă rezultatul referendumului din 29 iulie 2012. Pentru poporul român este crucial rezultatul alegerilor parlamentare, care poate decide încheierea regimului instaurat prin lovitura de stat din decembrie 1989 şi începerea unui nou regim, unul în care poporul român să devină stăpân pe propriul lui destin, pe bogăţiile naturale ale ţării, ca şi pe cele create prin munca lui.
Desigur, decizia Curţii Constituţionale, prin care se condiţionează validarea referendumului de prezenţa a 50+1 din numărul celor înscrişi pe listele electorale cu mulţi ani în urmă, favorizează, incorect, una din tabere. Acesta nu justifică intrarea noastră în acest război, din care noi, poporul, nu avem nimic de câştigat.
Acestea sunt motivele pentru care recomand membrilor şi simpatizanţilor Partidului Poporului, ca şi tuturor susţinătorilor Legii Cojocaru să nu participe la această nouă mascaradă pusă la cale de mafia politică pentru deturnarea atenţiei electoratului de problemele reale cu care ne confruntăm, probleme create tocmai de aceşti politicieni lacomi şi iresponsabili.
Constantin Cojocaru
Preşedintele Partidului Poporului
26 iulie 2012”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu