“APEL către TOATE PARTIDELE POLITICE NEIMPLICATE ÎN ACTUL GUVERNĂRII
Mai sunt doar de trei luni şi jumătate până la referendumul constituţional şi alegerile pentru Parlamentul Europei. Dupa cum vedeti, guvernanţii de până acum sunt hotărâţi să perpetueze modelul de stat mafiot prin mijlocirea căruia întreaga avuţie agonisită de poporul roman până în decembrie 1989, ca şi aceea cretă de români după 1989, a fost şi este jefuită sistematic şi trecută în proprietatea unui pumn de trădători şi hoţi, indigeni sau alogeni. România este deja sufocată de ghearele caracatiţei transnaţionalelor hrăpăreţe, statul devenind un simplu instrument de apărare al intereselor acestora şi de jecmănire a românilor.Aşa nu se mai poate. Actualul sistem mafiot trebuie schimbat din temelie. Românii trebuie repuşi în drepturile lor, Româ+nia trebuie să dăinuie ca ţară a românilor, în cadrul Uniunii Europene, sau în afara acesteia – dupa cum vor dori cetăţenii ei şi dupa cum Europa ne va respecta ca naţiune suverană între celelalte natiuni suverane ale continentului. De mai multe săptămâni, noi, Partidul Poporului, am iniţiat discuţii cu domniile voastre, liderii partidelor ce nu au participat până acum la actul guvernării, în ideea constituirii unei alianţe electorale de largă deschidere democratică, astfel încât să putem aborda runda electorală din luna mai a.c. cu şanse sporite de a ne face simţită prezenţa pe scena politică internă şi externă. Din păcate, unii dintre dumneavoastră au refuzat dialogul, în timp ce alţii s-au arătat deschişi spre o astfel de alternativă, având ca bază proiectul nostru de revizuire a Constituţiei României – care, iată, a fost publicat in Monitorul Oficial al României, dar nu au luat, încă, o hotărâre. Odată publicat proiectul nostru şi având în vedere timpul scurt rămas până la proxima rundă electorală, facem un ultim apel la domniile voastre, cerându-vă să reexaminaţi propunerea de constituire a unei alianţe electorale care să se bazeze pe următoerele obiective politice şi electorale:
1. Respingerea proiectului de revizuire a Constituţiei României propus de Comisia Parlamentară condusă de Crin Antonescu.Această revizuire va întări caracterul totalitar, nedemocratic şi antiromânesc al statului român creat prin Constituţia adoptată în anul 1991 şi revizuită în anul 2003, stat care a fost şi este folosit de mafia politică pentru deposedarea poporului român de capitalul creat de el până în anul 1989 – fabrici, uzine, bănci etc – şi de profiturile produse de acest capital după 1989, de resursele naturale ale ţării, inclusiv de terenurile agricole şi forestiere care fac parte din teritoriul naţional al românilor. Obiectivul principal al acestei revizuiri îl constituie împărţirea României în regiuni administrative, cărora urmează să li se transfere, prin legi, atribute ale suveranităţii naţionale, ca ultimă etapă a procesului de distrugere a statului naţional unitar al românilor, proces început prin lovitura de stat din decembrie 1989.
2. Susţinerea proiectului de revizuire a Constituţiei României propus de Comitetul de Iniţiativă al Mişcării pentru Constituţia Cetăţenilor (MCC), publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 100/10.02.2014.Adoptarea şi aplicarea Constituţiei Cetăţenilor va avea ca efecte recâştigarea de către români a statului lor naţional şi unitar şi transformarea acestui stat într-unul democratic, în care suveranitatea naţională să fie exercitată de popor, construcţia unui stat care să apere libertăţile, drepturile şi interesele cetăţenilor, nu privilegiile politicienilor, un stat care să creeze o economie democratică, în care majoritatea capitalului să intre şi să rămână în proprietatea privată a majorităţii cetăţenilor, o economie capabilă să asigure locuri de muncă şi bunăstare pentru toţi românii, să asigure exploatarea resurselor naturale, inclusiv a terenurilor agricole şi forestiere, ale ţării, în beneficiul românilor.
3. Trimiterea în Parlamentul European a 32 de români care şi-au dovedit, prin fapte, pregătirea profesională şi ataşamentul faţă de poporul român, capabili să apere interesele României şi ale românilor în instituţiile Uniunii Europene, nu interesele aşa-ziselor familii politice reprezentate în Parlamentul European.Candidaţii din România la funcţia de membru al Parlamentului European trebuie să se angajeze în faţa electoratului român să iniţieze, să susţină şi să voteze, în Parlamentul European, proiecte de reglementări care:
3.1 Să împiedice transformarea Uniunii Europene într-o nouă Uniune Sovietică, care să reimpună statelor membre doctrina comunisto-brejneviană a suveranităţii „limitate”.Uniunea Europeană este şi trebuie să rămână o uniune de state naţionale suverane şi independente, care au hotărât, de comun acord, să exercite în comun unele din atributele suveranităţii lor, pentru crearea de condiţii care să asigure creşterea bunăstării cetăţenilor şi popoarelor lor.Uniunea Europeană este şi trebuie să rămână o uniune vamală, monetară, comercială, militară şi diplomatică. Uniunea Europeană nu este şi nu trebuie să devină nici uniune politică, care să impună statelor membre forme de guvernământ şi de organizare şi funcţionare a statelor, străine de tradiţiile şi de voinţa popoarelor în cauză, nici uniune financiară şi fiscală, care să impună statelor sisteme de distribuire şi redistribuire a avuţiei create de cetăţenii lor, de asemenea, străine de tradiţiile şi de voinţa popoarelor.
3.2 Să asigure exercitarea nestingherită a dreptului statelor membre de a-şi stabili regimul proprietăţii.Nici o reglementare a instituţiilor Uniunii Europene nu poate aduce atingere dreptului statelor membre de a hotărî cine şi în ce condiţii poate dobândi drept de proprietate privată asupra terenurilor care fac parte din teritoriul lor naţional, sau asupra bunurilor create prin munca cetăţenilor săi.
3.3 Să asigure exercitarea nestingherită a dreptului statelor membre de a-şi stabili regimul exploatării resurselor lor naturale.Nici o reglementare a instituţiilor Uniunii Europene nu poate aduce atingere dreptului statelor membre de a hotărî cine şi în ce condiţii poate exploata resursele naturale aflate pe teritoriul lor naţional.
3.4 Să asigure exercitarea nestingherită a dreptului statelor membre de a-şi stabili sistemul financiar şi fiscal al ţării.Nici o reglementare a instituţiilor Uniunii Europene nu poate aduce atingere dreptului statelor membre de a hotărî sistemul financiar şi fiscal al ţărilor lor, modul în care se distribuie şi se redistribuie avuţia creată în economia naţională, în care se formează şi se utilizează resursele financiare ale cetăţenilor, ale statelor şi ale comunităţilor locale.
Va rugăm, aşadar, să reexaminaţi propunerea noastră şi să ne confirmaţi acceptul, astfel încât, cel târziu la data de 17.02.2014, să putem finaliza discutiile/negocierile pentru constituirea alianţei electorale.Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate şi de deosebita noastră consideraţie,
Cu respect, Constantin Cojocaru - Preşedintele Comitetului de Iniţiativă al MCC și Preşedintele Partidului Poporului”
Transformarea economiei oligarhice, într-o ECONOMIE DEMOCRATICĂ, prin aplicarea Legii Cojocaru: impozitarea cu 80 % a averilor ilicite, impozit progresiv pe marile averi, reinvestirea a 20 % din PIB. Se vor acorda 20 000 euro pentru fiecare asociat, de la Fondul de Investiții al Poporului, pentru terenuri, clădiri și utilaje de producție, într-o Afacere Nouă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu