marți, 31 ianuarie 2012

Partidul Poporului la National 24+ TV

4 comentarii:

  1. ultimul sondaj ( ianuarie 2012) a avut intrebari deschise adica : daca duminica viitoare ar avea loc alegeri cu ce partid ati vota? si 14 la suta au spus PP DD nu PP LC asta asa pt marele economist cojocaru care se face ca nu stiie ce intrebari sau pus la sondaj

    RăspundețiȘtergere
  2. PP-DD este copilul CRONAT AL "PDL"

    PP-LC are in sondajele adevarate de zi cu zi crestere si ajuns in data de 10 februarie la 21 %, de la adevaratul popor Roman ( 90% cei saraciti de PDL is baietii destepti), care doresc marea schimbare..

    iar la alegerile din 2012 PP-LC o sa aiba 63,77% din total voturi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Număr dosar: 26184/3/2011
    Data: 04.10.2011
    Materie juridică: Civil
    Obiect: partide politice
    Stadiu procesual: Recurs

    Respinge ca inadmisibil recursul formulat de contestatorul COJOCARU CONSTANTIN, împotriva încheierii Secţiei a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi familie din 17 august 2011 a Curţii de Apel Bucureşti. Respinge ca inadmisibil recursul formulat de DORUŞ NECULAI, împotriva încheierii Secţiei a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi familie a Curţii de Apel Bucureşti din 17 august 2011 şi împotriva deciziei civile a Secţiei a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi familie a Curţii de Apel Bucureşti nr.1023 din 19 septembrie 2011. Irevocabilă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cojocarule!ca nu pot sa va zic cu Domnule si am sa iti spun si de ce.....!
    am vazut emisiunea TalkSoc in discutie cu acest operator ieftin si ne experimentat saracu....!
    SINCER nu imi plac oamenii ca dumneata care vorbesc de rau mai ales atunci cand isi dau seama ca nu ajung la ciolan asa cum ati incercat sa va furisati la televiziunea poporului OTV....se vede pe fata dumitale in aceasta emisiune LIPSA DE INCERDERE si mai ales ca sunteti frustrat ca nu resiti SI NICI NU VETI REUSI !si mai lasati-ma cu fatarnicia care se vede de la o posta....sper sa vezi acest mesaj de la un tanar anonim....pe dumneata nu te pot crede!

    RăspundețiȘtergere